Kedves Forradalmárok! Számos új hírrel szolgálhatunk Nektek így az új év második hetében. A legaktuálisabb, hogy mi is fellépünk az M4 Sport Év Sportolója Gálán, amin a 2016-os év legsikeresebb csapat- és egyéni sportolóit díjazzák. A gála január 12-én, csütörtökön, 19:30-as kezdéssel kerül megrendezésre, az eseményt az M4 élőben közvetíti. Legyetek velünk,és az ország kiváló sportolóival csütörtök este is!

Továbbá: mint arról beszámoltunk, az elmúlt héten stúdióba vonultunk, hogy rözgítsünk néhány új dalt és hogy feljátsszunk néhány régi szerzeményt, hiszen idén októberben jön egy duplaválogatás album hat új nótával, és olyan – bátran merjük állítani – klasszikusokkal, mint a Darsan, a Mindenki úgy csinál, az Így szép, így jó, Nem igaz… és még sorolhatnánk.

Ehhez kapcsolódik, hogy az egy új dalunkhoz feburár végén videóklipet forgatunk, és azt szeretnénk, ha a közösen dolgoznánk az ügyön, szóval mindenkit sok szeretettel várunk, akinek az ideje engedi a részvételt. A pontos időpont és helyszín csak február elején lesz kihirdetve.

És végül, de nem utolsósorban: elérhetőek a februári-márciusi koncertdátumok, hamarosan közzéteszük a pontos kezdési időpontokat és a jegyvásárlási lehetőségeket is!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása