Drága Barátaink!

A 2018-as évet hátrahagyván pusztán egy nagyon rövid, egyhónapos pihenőt engedünk meg magunknak, amíg feltöltődünk, és egy megakoncerttel nyitjuk majd az évet Debrecenben, a Főnix csarnokban. Szeretnénk egy hagyományt csinálni ezekből az alkalmakból, így amíg a páros évben az Arénát célozzuk meg, addig a páratlan években valamelyik nagyváros kiemelt helyén tervezzük startoltatni az évet. A 2019-es évben Debrecenre esett a választás, rengeteg látványos meglepetéssel készülünk február 16-án a Főnix csarnokba. Jegyeket ezen a linken lehet kapni.

De addig is! Az év elejére tervezzük kiadni a tizedik nagylemezünket, ami az Árnyék és Fény címre hallgat. Noha néhány dalt már megmutattunk Nektek videóklipes formában, jócskán lesznek rajta új szerzemények is. Terveink szerint a nagylemezt január elején kapjuk meg a gyárból, amit hamar szét szeretnénk osztani a már jól megismert MOL-kutakon. A megjelenésről nemsokára szolgáltatunk bővebb információt! 🙂

Az új nagylemez lemezbemutató koncertje Budapesten lesz, május 4-én, a Barba Negra Music Track-ben. Jegyet már ide is lehet kapni. Terveink szerint lesz egy második budapesti koncertünk is az év folyamán egy másik helyszínen.

A 2019-es év tavaszi folytatásában egy európai turné következik, ami egyedülálló a Kowalsky meg a Vega történetében. Jegyvásárlási lehetőség és Facebook-események hamarosan jönnek.

  • február 22., Bécs, Szene
  • február 23., Dunaszerdahely, Városi Sportcsarnok
  • március 2., Zürich, Alte Kaserne
  • március 3., München, Feierwerk
  • március 15., London, 229 The Club

Az európai turnét követően a határon belül is elindítjuk a “Forradalmak” sorozatát, ezen koncertek időpontjáról itt a weboldalon, és a Facebook-oldalunkon értesülhettek a leghamarabb.

Nagyon fontos közlendő még, hogy az elkövetkezendő hetekben nemcsak a színpadé lesz a főszerep. A DVSC öregfiúk csapatával ugyanis összeálltunk egy jótékonysági focimeccs erejéig, a Tündérkör alapítvány javára. A Kowalsky meg a Vega legénysége így január 27-én, a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban összecsap a DVSC öregfiúk együttesével, amely sporteseményre Téged is várunk. Az eseményről és jegyvásárlási lehetőségről bővebben ebben a cikkben olvashatsz!

Reméljük, 2019-ben is minél több helyen találkozunk majd. Áldott, sikeres és szeretetteljes boldog új évet kíván,

a Kowalsky meg a Vega csapata.© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása