arena_18Kedves Forradalmárok! Miután közeleg a zenekar 15. születésnapja, nagy örömünkre szolgál még egyszer hivatalosan is bejelenteni a kiemelt jubileumi eseményünket, amelyet a Papp László Sportarénában tartanunk 2018. február 17-én! Az esemény részleteiről (pl. jegyvásárlás) folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a Facebookon és a honlapon is. De addig is van még pár hírünk Számotokra!

  • Ezen a héten kitettük a Facebookra a meghívót a klipforgatásra, amely a legújabb dalunkhoz készül majd. Az esemény április 2-án kerül sor, a pontos helyszínt pedig két hét múlva kommunikáljuk Veletek. A klipet Indián rendezi majd, szóval garantáltan nagy élményben lesz része annak, aki eljön.
  • Ugyancsak ezen a héten elindult a késő téli-tavaszi klubturnénk, a koncertlistát egészen április közepéig megtaláljátok a Facebookon és a honlapon, a tixa.hu jóvoltából a többségükön már online be lehet szerezni a jegyeket. Ezt egyébként javasoljuk is, mert több koncertünk már így is teltházas, tehát aki nem szeretne kint maradni, annak hasznos lehet ez az opció.
  • Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a jövő februári arénás buli előtt azért még lesz nagykoncert a fővárosban, de csak egyetlen – csak úgy, mint az előző években, idén is a Barba Negra Track fog ennek helyt adni. A dátumot már írhatjátok a naptárba: itt június 17-én találkozunk!
  • Késő ősszel egy új kiadványt akarunk megjelenteni, a zenekar elmúlt 15 évének válogatását, egy duplalemezes albumot, amelyen azért lesznek vadonatúj dalok is. Ennek a megjelenési ideje: október 9.
  • A jövő évben lesz még egy másik nagyobb vállalkozása a zenekarnak: 2018. február 10-én ugyanis Londonban lépünk majd fel, először Angliában! Erről részletek később!

Izgalmas év előtt állunk, reméljük, sok élményben lesz közösen részünk!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása