Kedves “Forradalmárok”! Először is, szeretnénk a honlapon is áldott, békés, szeretetben gazdag új esztendőt kívánni Nektek. A mögöttünk hagyott év kétségtelenül a Varázsszavak nagylemezünkről szólt, amely négyszeres platinalemez lett, és könnyedén megdöntött minden eddigi zenekari rekordot, hála és köszönet Nektek ezért! A léc magasra került, de azért lesz egy-két tervünk idénre is! Lássuk, mik is ezek!

Lehet, hogy a januári hónapban nem találkozunk koncerteken, de ettől függetlenül nem lesz munkanélküli hónap a csapat számára, hiszen már most elkezdjük a stúdiózást, ugyanis az év vége felé egy duplalemezes válogatásalbummal szeretnénk jelentkezni. A válogatásra felkerülnek a Kowalsky meg a Vega elmúlt 15 évének legkedveltebb dalai újrahangszerelt formában, illetve hat vadonatúj szerzemény is hallható lesz.

Ide kapcsolódik, hogy az egyik új dalunkhoz február végén videóklipet forgatunk, ahová szeretettel meghívunk Benneteket is. Kérünk, hogy ezügyben a Facebookon tájékozódjatok, hamarosan újabb részleteket osztunk majd meg ezügyben.

Végül pedig a 2017-es év utolsó harmada a Kowalsky meg a Vega történetének legnagyobb horderejű Forradalmára való felkészüléséről fog szólni. Merthogy 2018 februárjában irány az Aréna!!! – na de erről bővebbet kicsit később! 🙂© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása