Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


1011592_619707758053431_2129162812_n
Bőszen folyik a dedikálás

Kedves Forradalmárok! Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az új dalt csütörtökön, az MR2 Petőfi Rádió “Kultúrfitnesz” műsorában hallhatjátok először. A dalhoz tartozó klip péntek reggel debütál majd a Facebook-oldalon, illetve a weblapon is. További jó hír: kijöttek a nyomdából a könyvek, a több száz előrendelt példányt már dedikálták a szerzők. A könyvet továbbra is kedvezményes áron lehet megvásárolni a kiadó weboldalán, egészen augusztus 16-a éjfélig. A Rockélet legfrissebb számának címlapján pedig igencsak ismerős arcokkal találkozhattok, a kiadvány elektronikusan ezen a linken tekinthető meg. És ne feledjétek: csütörtökön a Szigeten is találkozunk!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF