Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Kedves Forradalmárok!

A hét elején a dalpremierhez kapcsolódó bejelentésünk után újabb hírünk van a Számotokra! Mától fogva előrendelhető ugyanis a Vega 10 éves jubileumi DVD-je.

rockinform2A zenekar webáruházában előrendelhető a DVD, ami a Rockinform mellékleteként lesz majd kapható az újságosoknál. A kiadvány egyébiránt december 27-én jelenik meg, így tehát először a Barba Negrában tartott karácsonyi nagykoncertünk alkalmával lesz elérhető összesen 1000 darab példányban.

A webáruházban történő előrendeléseket január 15-e után teljesítjük.

Fontos, hogy aki a helyszínen szeretné megvásárolni a DVD-t, annak nem szükséges előrendelnie.

További fontos közlemény, hogy a magazin ezen száma nem lesz kapható az újságosoknál, hanem az interneten lesz rendelhető – ezért is ajánljuk az előrendelés opcióját.© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF