Kedves Forradalmárok!

Noha lassan már vége az évnek, nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a 2013-as esztendő utolsó napjaiban is lesznek bőven Forradalmak országszerte.

Először is, a Roaddal való közös turnénk december 20-én, és 21-én, Miskolcon, a Helynekemben zárul, oda is várunk Benneteket sok szeretettel.

És ami a továbbiakat illeti: 26-án Szerencsen, a Rákóczi-várban játszunk majd a Rockkarácsony nevű rendezvényen. Rá egy napra a Barba Negrában lesz a hagyományos karácsonyi nagykoncertünk – erre az eseményre még mindig tudtok jegyet váltani a Ticketportal és az Eventim jegyirodákon keresztül.

28-án a Tankcsapda vendégei leszünk Debrecenben, a Főnix-csarnokban, míg az évet Hódmezővásárhelyen búcsúztatjuk egy fergeteges utcabál keretein belül.

A Forradalmak mellett két karácsonyi ajándékra számíthattok a zenekartól: december 21-én jön ugyanis egy újabb dal a jövő márciusában debütáló nagylemezünkről méghozzá klippel együtt. Ez a dal lesz egyébként a december 27-én megjelenő 10 éves DVD-nk előfutára is.

Tehát az év vége felé sem lassulnak az események a Vega háza táján, reméljük, még találkozunk 2013 utolsó napjaiban.© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása