Kedves Forradalmárok! Örömmel jelentjük, hogy hamarosan vége a “téli álmunknak”, és egy sor újdonsággal fogunk rendelkezni az elkövetkezendő hetekben.

12509561_1089968947693974_1516918372313792310_nNoha a januári hónap koncert nélkül telik, továbbra is folytattuk a munkálatokat az új nagylemez kapcsán. Egyre közelebb kerülünk tehát a végső simításokhoz, hogy a “Varázsszavak” album április elején aztán a MOL-benzinkutakon kapható legyen.

A lemezről egyébként hamarosan egy újabb dalunk lát napvilágot videóklipes formában, a forgatási és a vágási folyamatok immáron tényleg a célegyenesben vannak, és napokon belül látható és hallható lesz a szerzemény.

És végül a legfontosabb: a január lezárultával indulnak a 2016-os Forradalmak is, februárban megfordulunk többek közt Ajkán, Dombóváron, Tatabányán és Szombathelyen is. A helyszínek listája folyamatosan bővül, így érdemes sűrűn ellenőrizni ezt a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon.

Íme tehát egy előzetes lista:

[gigpress_shows]

Továbbá újdonság, hogy immáron bármelyik koncertünkre megvásárolhatod a jegyet az interneten is, ennek okán a tixa.hu weboldalát kell felkeresned!

Találkozunk tehát leghamarabb februártól a klubturné során!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása