Drága Barátaink!

Még mielőtt bármit is írnánk, ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni a múlt szombati Arénás nagykoncertünk élményt: mindenkinek, aki jelen volt – akár személyesen, akár az interneten nézett és hallgatott bennünket, továbbá: az Aréna munkatársainak, Szabó Andriséknak, és a Broadway-nek, Szatyiéknak, Gricz Józsinak és a G-Soundnak, a sok kiváló technikusnak (hang, fény, VISUAL, road munkálatok), biztonságért felelős barátainknak (Kálló Security, Valton Sec.) szervezőinknek, a Music Channel csapatának, minden munkatársunknak, Feltóti Lacinak, Csapó Tominak, Őri Ferinek, fotósainknak, operatőreinknek, csapattagjainknak, barátainknak, kiemelten kiváló zenészvendégeinknek: Jamie Winchesternek, Kőházy FankaDeli Ferinek, Fodor Rékának, Szakáll Tominak, és mindenkinek aki segítette szakmai munkájával és felbecsülhetetlen energiáival a tegnap esti csoda létrejöttét (mindenkit lehetetlen így hirtelen felsorolni névszerint, de rendkívül hálásak vagyunk mindannyiuknak!!!! Hamarosan felkerülnek a koncertképek a weboldalra is galéria formátumban.

Ezzel tehát el is indult az új turnénk, ami máris egy fontos változással indul: a Kowalsky meg a Vega zenekar hosszas egyeztetés után úgy döntött, a koronavírus teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem nem vállal repülő-, és hajóutakat, így tehát a márciusra tervezett londoni és dublini koncerteket is le kell mondanunk. Az eddig megvásárolt jegyek természetesen visszaválthatók, az érintettek ezügyben keressék a koncert promótereit.

A turnénk így február 29-i dunaszerdahelyi koncertünkkel startol majd, aztán pedig így alakul a lista (természetesen folyamatos feltöltés alatt vannak a dátumok):

[gigpress_shows]

Továbbá: a Tágas vizeken és a FankaDelivel közös Veletek című dalaink után már dolgozunk a folytatáson, ami a “Nem számít semmi más” címet viseli. Már folynak a demófelvételek, úgyhogy premier hamarosan.

Addig is ajánljuk figyelmetekbe az Esszencia c. könyvünket, amely Kowa 30 év munkásságának Esszenciáját tartalmazza több mint 350 oldalon, több mint 100 színes képpel, fotóval illusztrálva 100 verset és dalszöveget. Kapható a zenekar webshopjában. Jó olvasást kívánunk!

 © 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása