Kedves Forradalmárok! Május kapcsán nincs más hátra bejelenteni azt az örömteli tényt, hogy a jó idővel együtt indul a fesztiválszezon is, tehát egyre több szabadtéri “Forradalmunk” lesz, míg a klubkoncertek egy ideig a háttérbe szorulnak.
A nyár egyetlen budapesti nagykoncertje viszont egyre közeledik, a június 12-i bulinkra még mindig kaphatóak a jegyek, s ide kapcsolódik egy nyereményjátékunk, amelyet a Facebookon játszhatsz különböző nyereményekért (backstage belépő a Barba Negra Trackes koncertünkre, valamint Dickies-Casio-Tokaj Sprit és zenekari ajándékcsomagok). A részleteket itt találod.
Végezetül pedig annyit tennénk hozzá a zenekari hírekkel kapcsolatban, hogy elkezdtük a forgatásokat a legújabb dalunk videóklipjéhez, a “Sírig tart” debütálása pedig ebben a hónapban várható.

Addig is összegzésül a nyári fesztiválszezon állomáshelyei,amely lista folyamatosan frissül majd*:
[gigpress_shows]

* a koncertek pontos kezdésidőpontjai esetlegesen módosulhatnak, kérjük, ezügyben folyamatosan tájékozódjatok a zenekar Facebook-oldalán, illetve a koncertek Facebook-eseményeinél.© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása