Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Kedves Forradalmárok! Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek a 27-ei Barba Negrás turnézáró koncertet! A kiváló hangulatú évzáró koncertért külön mondunk köszönetet: Kraft Tomi bácsinak és kiváló hangosító csapatának, Feltóti Lacinak a remek fronthangosításért, Csernovszky Adrinak a csodás fényezésért, Potesznak , valamint a technikai személyzetnek, a biztonsági barátainknak, a Barba Negra teljes legénységének! Köszönjük ezt a feledhetetlenül szép évet Neked, és a fergeteges év végi turnét a Road zenekarnak.


“A Kowalsky meg a Vega- Road zenekarok őszi -téli országjáró turnéjának a záró akkordja a budapesti Barba Negrában ,december 27.-én!
Fantasztikus hangulatot teremtettetek! Köszönjük Nektek! …az egész 2013-as évet!!!! :))”

From Turnézáró buli a Barba Negrában!, posted by Kowalsky meg a Vega on 12/30/2013 (23 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2
© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF