Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


moszi
Moszi vezényletével fog készülni az új album, a debreceni MMP stúdióban

Kedves Forradalmárok! Örömmel jelentjük, hogy a Roaddal való közös őszi-téli turné mellett keményen dolgozunk az új albumra készülő számokkal is. Múlt csütörtökön Debrecenben jártunk, ahol az MMP stúdióban, Moszi vezetésével csiszoltunk az egyik készülő, új számon. A napokban pedig három új dalt kerül majd kidolgozásra, Kowa és More vezényletével. Ezt követően a próbateremben fogjuk kialakítani a végső alapokat, majd mehet az egész a stúdióba.

Az új album várható megjelenési ideje 2014. március, de az biztos, hogy még soha nem volt ennyire élvezetes a dalírás, mint most. Érdemes lesz rá várni! 🙂

Mindenesetre addig is találkozunk a következő Forradalmi gyűlésünkön: leghamarabb október 25-én, Zalaegreszegen, a Keresztúryban! Várunk mindenkit sok szeretettel.

Addig is kellemes napokat kívánunk!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF