Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Drága Barátaink!

Az elmúlt napokban – bár még az időjárás nem feltétlenül ezt mutatja – beléptünk az őszbe. Csodálatos nyarat tudhatunk a hátunk mögött, telis-tele fantasztikus találkozásokkal, amelyet ezúton is köszönünk Nektek!

Eseményekből nem volt hiány, hiszen volt olyan időszak, amikor 10 napon belül 9 koncertünk is volt, ráadásul belefért még egy klipforgatás és premier is, hiszen augusztusban debütált a Rendíthetetlen című dalunk videóklipes formában.

De a nyár után nincs megállás – egyből robogunk az őszbe, novemberig ugyanis még mindig számos helyszínen találkozhatunk, íme a lista:

[gigpress_shows]

A koncertek mellett további egy dalt szeretnénk még kihozni az év folyamán, előreláthatólag novemberi premierrel, szóval legyetek résen ezt illetően is! :-))

Fél szemmel pedig már a 2020-as évre is rákoncentrálhatunk, hiszen mint már azt jól tudjátok, a jövő évet ismét a Budapest Arénában nyitjuk, egy fergeteges nagykoncerttel február 15-én, melyre a jegyek már beszerezhetők.

Szeretettel várunk tehát oda is, és addig is!

Barátsággal,

Kowalsky meg a Vega© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF