Kedves Barátaink!

Mint bizonyára tudjátok, a múlt heti, jászberényi koncertünk volt az utolsó állomása a 2019-es évünknek a turné szempontjából. Rengeteg élményt és tapasztalást szereztünk az elmúlt hónapokban, amit ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, akinek része volt ebben!

Most egy kis pihenő következik, de hamarosan elkezdjük a felkészülést a 2020-as esztendőre, amit a Papp László Sportarénában fogunk megnyitni. A grandiózus eseményre számos meglepetést tartogatunk, szóval mindenképpen érdemes bevésni a dátumot a memóriába vagy a naptárba: 2020. február 15-én tehát találkozzunk az Arénában!

Aréna 2020 borítókép
 Kowalsky meg a Vega | Aréna nagykoncert, 2020. február 15., jegyrendelés a képre kattintva.

Az arénás koncertre való felkészülés mellett pedig hamarosan kijövünk egy új dallal, ami a Tágas vizeken címet viseli. Napon belül megkapjuk a dal első kevert verzióját a debreceni MMP Stúdióból, a videóklipről pedig már egyeztettünk Indiánnal, így gyakorlatilag semmi akadálya nincs, hogy debütáljon az új dal még decemberben!

De több újdonság is a tervben van: a Tágas vizeken dalunk mellett FankaDelivel is tervben van egy új közös dal, és dolgozunk egy könyvön is, ami az Esszenciák címre hallgat: majd’ 30 év munkásságának lényegre törő bemutatása – a teljesség igénye nélkül – , kb. 140 dalszöveg eredeti, megjelenése előtti verziójában hét fejezetben, majd 200 színes fotóval és szerzői bevezetővel a fejezetek felvezetéseként…

Egy biztos: unatkozni nem fogunk 2020-ban sem! 🙂© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása