Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Drága Barátaink!

Mint azt bizonyára tudjátok, a kormány július végi intézkedési értelmében helyben maradtak a már érvényes szabályozások a gyülekezéssel kapcsolatban, ami sajnos a koncerteket is érinti: így a továbbra sem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú “csoportosulások”, legalábbis a már jól ismert körülmények között.

Bizonyos körülmények viszont lehetővé teszik az 500 főnél nagyobb tömegű koncertek megszervezését is, például stadionokban, ahol a nézők ültetését pontosan koordinálható. Emiatt tehát jó hír, hogy Debrecenben így találkozhatunk: méghozzá augusztus 21-én, a Nagyerdei stadionban.

Figyeljük a törvények adta lehetőségeinket, és ennek megfelelően fogjuk megtervezni az őszi, téli és jövő év eleji programainkat. Kérjük, ezügyben legyetek türelmesek, őszintén reméljük, hogy a közeljövőben pozitív hírekkel fogunk tudni szolgálni.

Addig is a színpadon “túl” komoly muinkában vagyunk. Fogadjátok először is sok szeretettel a legújabb videóklipünket, ami a “Tombold ki”, vadonatúj dalunkhoz jött ki:

Ezen kívül pedig természetesen dolgozunk az új, tripla nagylemezünk véglegesítésén, amely reményeink szerint idén októberben debütál majd.

Addig is jó egészséget, kitartást kívánunk, és bízunk a mihamarabbi találkozásban!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF