A zenekar Életmentő Nagykövet lett! Csatlakozz hozzánk Te is, hiszen sok kicsi sokra megy!

Küldetésünk a hazai mentők munkájának segítése, a mentőállomások felszerelése korszerű eszközökkel, valamint a társadalom edukációja az elsősegélynyújtás, ezen belül is hangsúlyozottan a laikus újraélesztés területén. Talán már láttad is kisfilmjeinket a témában:

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány, az OMSZ központi, közhasznú alapítványa gyűjtésbe kezd, hogy a befolyó támogatásokból korszerű mentéstechnikai eszközökkel fejlesszék a mentőautókat, hogy bajtársaik mindig a legjobb felszereltséggel indulhassanak bevetésre.
Többek között innovatív defibrillátorokat, újraélesztéshez használatos mellkaskompressziós készülékeket, speciális égési kötszereket, gyermek és felnőtt lélegeztető ballonokat, mentési és sürgősségi táskákat vásárolnak belőle a hazai mentőállomások számára.

A kampány november 4-ig tart.

Érdekességek, avagy miért éri meg támogatni Őket:

“Hirtelen szívhalál esetén 5-ből 4-szer szükség van defibrillátor használatára is. Az elmúlt 2 évben több mint 80 ilyen készüléket adott át a Mentőalapítvány a mentőknek a támogatóknak köszönhetően.

A mintegy 1000 hazai mentőautó évente 40 millió kilométert tesz meg. Fontos, hogy ezt a lehető legjobb felszerelésekkel tehessék meg, ebben kérjük most segítséged!

Országszerte 8500 mentődolgozó teljesít szolgálatot. Ezeknek a hétköznapi hősöknek a munkáját segíti a Mentőalapítvány, ehhez azonban nagylelkű támogatókra is szükség van.

Hazánkban összesen 256 mentőállomás található. Az ő munkájukat segíti a Mentőalapítvány a kis községektől egészen a nagy városokig. Járulj hozzá Te is küldetésükhöz adományoddal!

A mentők évente 2500 embert élesztenek újra sikeresen. Szakértelmük mellett ebben segítségükre vannak olyan, a Mentőalapítvány által beszerzett eszközök is, mint amilyen a mellkaskompressziós készülék, ami automata módon képes egy beteg mellkasát a megfelelő ütemben nyomni.

A Mentőalapítvány már 18 éve dolgozik azért, hogy a mentők mindig a legkorszerűbb eszközökkel érkezhessenek a bajbajutottakhoz. Támogatók nélkül mindez nem valósulhatna meg. Segítsd Te is munkájukat!

Évente 1.200.000 esethez vonulnak ki a hazai életmentők. A Mentőalapítvány azért dolgozik, hogy ezt a lehető legjobb felszereltséggel tehessék meg. Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!

Hazánkban naponta 70 hirtelen szívhalál következik be. A Mentőalapítvány újraélesztő eszközök beszerzésével és edukációs kampányaival azért dolgozik, hogy javuljon az újraélesztési statisztika és minden nap újjászülethessen valaki.

Csatlakozz hozzánk Te is, hiszen sok kicsi sokra megy!

Gyűjtsünk közösen az Életmentőknek! Segítsük együtt a Mentőalapítvány munkáját!

Támogatásodból tovább fejleszthetik a hazai mentőautókat a legkorszerűbb mentéstechnikai eszközök beszerzésével. Csatlakozz hozzánk Te is, hiszen sok kicsi sokra megy!

Ráadásul most minden klubunkba újonnan belépő befizetett tagdíja után további 1000 Ft-ot utalunk az Alapítvány számlájára, és az adományozók között 10 db ajándékcsomagot is kisorsolunk!

Legyél Te is életmentő!

Gyűjtsünk közösen az Életmentőknek! Segítsük együtt a Mentőalapítvány munkáját!

Támogatásodból tovább fejleszthetik a hazai mentőautókat a legkorszerűbb mentéstechnikai eszközök beszerzésével. Csatlakozz hozzánk Te is, hiszen sok kicsi sokra megy!

Ráadásul most minden klubunkba újonnan belépő befizetett tagdíja után további 1000 Ft-ot utalunk az Alapítvány számlájára, és az adományozók között 10 db ajándékcsomagot is kisorsolunk!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása