Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Kedves Forradalmárok! Nagy örömmel osztjuk meg Veletek a MAHASZ nemrégiben publikált statisztikáit, miszerint a Még nem éden lemezünk volt 2014-ben a második legkeresettebb lemez az eladási darabszámok alapján. Mindenkinek ezúton szeretnénk megköszönni, aki legalább egy eredeti példány megvásárlásával hozzájárult ehhez a sikerhez! Az album lemezformátumban már csak korlátozott számban érhető el néhány MOL-benzinkúton, de digitális verzióban továbbra is megvásárolható és letölthető a legnagyobb zenei dalmegosztó (Youtube, Spotify, Deezer, iTunes) oldalakon.
Ami pedig a jövőt illeti: két hét múlva Gödöllőn végre belecsapunk az idei téli-tavaszi klubturnénkba, remélhetőleg addig bemutathatjuk a legújabb dalunkhoz, a “Varázsszavak”-hoz tervezett videóklipünket és folytatjuk a háttérmunkálatokat a 2016 januárjára tervezett (nyolcadik) nagylemezünkhöz. Ezen kívül rengeteg meglepetést tervezünk erre az évre, szóval érdemes lesz velünk tartani – hamarosan már a színpadnál találkozhatunk!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF