Kedves “Forradalmárok”! Bár a mai nappal a meteorológiai nyár véget ért, ez közel sem jelenti a fesztiválszezonunk végét, sőt! Terveink szerint október elejéig ki fog tartani a fesztiválszezonunk, így többek között addig olyan településeken találkozhatunk, mint Szarvas, Gyöngyös, Mátészalka vagy Celldömölk. Hamarosan valamennyi koncertünk felkerül majd a honlapra is, amint megközelíthető becslést tudunk adni a pontos kezdési időpontokról :).

A fesztiválszezont követően sem lesz megállás, mintegy kéthetes szünet után indul majd az év végi klubturné, amely várhatóan Szilveszter napjáig tart majd. Ez idő alatt fognak folyni a közelgő nagylemezünk munkálatai is, amely terveink szerint 2016 márciusában fog megjelenni. Már a nyári turnénk időszaka alatt is folyamatosan íródtak az új dalok. Jó hír, hogy az új dalokkal hellyel-közzel elkészültünk, de a végleges formájukat a végleges hangszereléssel ugyancsak az ősz folyamán fogják elnyerni a stúdióban, hogy minden készen álljon a jövő év eleji megjelenésre.

Végezetül pedig szeretnénk kiemelni az ősz folyamán a budapesti nagykoncertjeinket november 27-én és 28-án a Barba Negra Music Clubban tartunk egy kétnapos Forradalmat. A koncert Facebook-eseményét itt találhatod, jegyeket pedig itt tudsz venni a pénteki illetve szombati napokra. Továbbá kedvezményes áron vannak kombinált jegyek is a két napra, a készlet erejéig.

Reméljük, sok helyen találkozunk az ősz folyamán is.© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása