Kedves Forradalmárok! Az elmúlt napokban, hetekben számos újdonság történt a zenekar háza táján, amelyről több hírcsatornán, elsősorban a Facebookon már hírt adtunk, ám most összegezve a honlapra is felkerülnek ezek az információk…

Először is végtelenül hálásak vagyunk a Kilenc nagylemez fogadtatásáért, ami a megjelenése első napján platinalemez lplatinalemezett! A 34 – ebből 10 új – dalt tartalmazó, duplalemezes album a zenekar 15 éves munkássága jubilálása apropójából született, CD-formátumban pedig kizárólag a MOL-benzinkutakon tudod beszerezni – a készlet erejéig. A promócióban résztvevő kutak listáját itt találod, a MOL-lal közös nyereményjátékunkat pedig ezen a linken érheted el.

Akik digitális formában, a Spotify-on, iTunes-on, Deezer-en, GooglePlay-en stb. keresztül szeretnék az új nagylemez dalait meghallgatni, megvásárolni, azoknak ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.


soci_forgatasMár folyik a Kilenc nagylemez első daljáról szóló videóklip forgatása! A Tizenötmillióból egy című dalunkhoz készülő klipünket – csakúgy mint az előzőt, a Hála veled!-et – Indiánékkal forgatjuk, ezúttal viszont sokkal nagyobb méretű forgatás keretein belül. Megjelenés hamarosan!


 

Az októberi pannonhalmi koncertünkkel hivatalosan befejeződtek erre az évre tervezett koncertjeink, legközelebb a jövő február 17-i arénás 15 éves időutazással összekötött, 3 órás nagykoncertünk találkozunk. (A jegyvásárlást itt intézhetitek!)

Más formában azonban járjuk majd az országot addig is, bizonyos városokban ugyanis akusztikus zenélgetésekkel egybekötött beszélgetős esteket terveztünk. Ezek időpontjait hamarosan közzétesszük a Facebook-oldalunkon és a honlapon is, figyeljetek bőszen!


Az elmúlt hetekben, hála Nektek és a szavazataitoknak, sikerült bekerülnünk az MTV Europe Music Awards legjobb magyar előadásáért vívott versengés végső szakaszába.

Mint az az MTV weboldalán kiderül:

Az 5 legtöbb szavazatot kapott előadó bekerül a MTV Europe Music Awards nemzetközi szavazás magyar jelöltjei közé, és részt vehet legrangosabb európai zenei díjért folyó küzdelemben. Így eséllyel indulhat a november 12-én megrendezésre kerülő MTV EMA 2017 díjátadó gálán a Best Hungarian Act illetve a Best European Act címért.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az 5 előadó közül a kedvencedet és egy kattintással leadod rá a szavazatod.

Szavazni ezen a linken tudtok, hálásan köszönünk minden voksot!


 

Az új nagylemez apropóján kiadtuk a legújabb kollekciónkat a webshopunkban, rengeteg új termékkel bővült a Kowalsky meg a Vega Merchandising szekciója, érdemes áttekinteni az új cuccokat!

 

 © 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása