Csatlakozz újonnan induló Kowalsky meg a Vega klubunkhoz, hogy elsőként értesülj a zenekart illető újdonságokról, a shopos kedvezményhez, egyedi kolleckióhoz és sok más egyéb előnyökhöz!

Megújult helyen várja a webshopunk a zenekar rajongóit. Válogass kedvedre a pólók, pulóverek, kiegészítők, kiadványok és sok más termék között! Amíg a készlet tart!

MARADJ NAPRAKÉSZ! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb koncert dátumokról, termékekről és információkról.


Kedves Barátaink!

Mint már bizonyára tudjátok a Facebookos-bejelentkezésünkből, Jimmy a napokban beteg lett, emiatt pedig le kellett mondanunk a február 4-re és 5-re tervezett koncertjeinket, amit Balassagyarmaton és Dunakeszin tartottunk volna – a jegyek ezekre a koncertekre visszaválthatók lesznek, részletek hamarosan.

Reményeink szerint mindenki egészséges lesz a jövő hétre, így elkezdődhet a 2022-es turnénk – itt viszont lesznek lényeges változások. A február 11-re és 12-re tervezett gödöllői és jászberényi koncertjeink még az eredeti tervek szerint kerülnek megrendezésre, utána viszont átszervezzük a már kiadott turnélistát.

Jó hír, hogy február közepétől olyan koncertjeink lesznek, amelyekre nem kell majd az oltási igazolvány. Ezek ültetett koncertek lesznek, tehát megvalósul az Esszencia turnénk, amit már régóta tervezünk, viszont az akkor hatályos jogszabályok miatt végül le kellett fújnunk.

Ezügyben már folynak a megbeszélések a koncerthelyszínekkel, a jövő hét folyamán véglegesítjük a turnélistát, és hamarosan jelentkezünk a részletekkel. Figyeljétek a Facebook-oldalunkat ezzel kapcsolatban!

 © 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF