Kedves Forradalmárok!

A nyárnak sajnos vége, de nincs miért szomorkodni. Fantasztikus Forradalmakat csaptunk az elmúlt hónapokban szerte az országban, nagyon élveztük a közös estéket. Külön öröm volt a számunkra, hogy idén nyáron sikerült olyan helyszínekre is eljutnunk, ahová korábban nem. Mindenkinek köszönjük a részvételt. A nyári hónapok folyamán összesen 25 helyszínen léptünk fel, s csaptunk egy 10 éves jubileumi koncertet is. Augusztusban két premierünk is volt: egyrészt az Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek c. számunknak, amely dalunkat már több mint 180 ezren néztetek meg a Youtube-on. Másrészt pedig megjelent a “Csak egy ág” könyvünk, ami a zenekar első 10 évét foglalta össze.

Egy kis visszatekintő után azonban a legfontosabb előre tekinteni! Szeptember 13-án Nyíregyházán, 14-én Salgótarjánban csapunk Forradalmat, de nem marad ki Cegléd sem – ott 21-én találkozhatunk.

Mint ahogyan már tudjátok, az ősz folyamán a Road zenekarral fogunk turnézni. A koncertdátumokat hamarosan kiadjuk a Facebook-oldalunkon és a honlapon is. Egy időpontot azonban máris rögzíthettek: október 18-án a Petőfi Csarnokban mindenképpen ott leszünk a Roaddal, a Hendrix Reloaddal és a Dorothy-val. A koncert Facebook-eseményét itt találhatjátok, de magára a témára később még mindenképpen vissza fog térni.

S végül de nem utolsósorban: ebben az évben még lesz egy dalpremierünk. Egy igazi meglepetést ígérhetünk nektek egy készülő új számunkkal kapcsolatban. Az Ami fontos és az Amilyen hülye… számaink után tehát még egy harmadik szám is napvilágot lát, mielőtt jövő márciusban megjelenik a Kowalsky meg a Vega hetedik nagylemeze.

Továbbá még ebben az évben szeretnénk kiadni a jubileumi nagykoncertünkön készült DVD-t, amivel kapcsolatban még további érdekességeket tervezünk.

Tehát jócskán vannak még terveink az ősszel. Reméljük, találkozunk a közelgő Forradalmakon!

Addig is kellemes őszi napokat kívánunk!

 © 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása