Kedves “Forradalmárok”!

Elérkeztünk az év utolsó heteihez, így egy hírcsokorban szeretnénk még hírt adni a zenekart illető legaktuálisabb ügyekről.

kowa_kep
-Először is, FankaDelivel közösen hálásan köszönjük a Rajtatok múlik című dalunk fogadtatását. A dal napra pontosan egy héttel ezelőtt debütált a videómegosztó portálon, és jelen sorok írásakor pontosan 102,759-ren látták a klipet. Ez mindenképpen figyelemreméltó, és köszönjük ezt, illetve a visszajelzéseket is! A dal egyébként a december 26.-27.-i Barba Negrás év végi záróbulinkon fog közösen megszólalni Fankával!

-És ha már itt tartunk! A 27-i nagykoncertünk már teltházas, csakúgy, mint a győri, ráadásul az összes hátralévő téli koncertünk közel áll ehhez. Nagyon dolgozunk azon, hogy a jövőben nagyobb kapacitású koncerthelyszínekre vigyük a Forradalmakat, de amíg ez megvalósul, addig kérünk Benneteket, időben gondoskodjatok a jegyekről!

-Nem szeretnénk elmenni szó nélkül amellett a tény mellett, hogy a héten hivatalosan is megkaptuk a megerősítést, miszerint a Varázsszavak nagylemezünk elérte NÉGYSZERES PLATINA státuszt. Hálás köszönet mindenkinek, aki az eredeti lemez megvételével hozzájárult ehhez a valóban történelmi eredményhez, négyszeres platina album ugyanis eddig nem szerepelt a Kowalsky meg a Vega diszkográfiájában.

-Ami pedig a jövőt illeti: a zenekar januárban a szokásos téli pihenőjére vonul, vagy másképpen fogalmazva: amolyan alkotói szünetre, ugyanis elkezdődött a dalírás – remélhetőleg 2017 vége felé egy új nagylemezzel örvendeztethetünk meg Benneteket. Ide kapcsolódik, hogy elkezdődtek a megbeszélések, hogy a közeljövőben az ország legnagyobb fedett csarnokában láthassunk vendégül Benneteket egy különleges “utazásra”.

-Végül, de nem utolsósorban szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a webshopunkat, ahol új termékekkek, pl. az “Amilyen hülye vagy” télisapkával, “Varázszavak” pulóverrel, vagy Kowalsky meg a Vegás különleges kiadású Hungarian Legends pólóval bővült a választék!© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása