Klubtagság

3000 Ft

Kowalsky meg a Vega Klubtagság. További fontos információkat itt találsz

Kategória: Címke:

Vásárolj még 15000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!


Vásárlás folytatása
Kowalsky meg a Vega Klubtagság

A Klubtagságról minden fontos tájékoztatást itt találsz.

Technikai információk: A klubtagságot csak a weboldalon regisztrált felhasználók vehetik igénybe, és minden olyan rendelés, amelyben a kosárban szerepel klubtagsági, a fizetés csak bankkártyával (SimplePay) lehetséges! A weboldalon regisztráció ingyenes, de maga a regisztráció NEM jár klubtagsággal. Ha van már regisztrációd, akkor érdemes bejelentkezned, ha nincs, akkor a vásárlás későbbi szakaszában lesz lehetőség regisztrálnod. Egy rendelés során csak klubtagságit tudsz rendelni, ezt a rendszer automatikusan összeköti a regisztráció során létrehozott profiloddal.

A klubtagság két részből áll:

  1. Fizikai kártyából, amelyen rajta lesz a neved (az a név, amelyet a számlázási névnek adsz meg a rendelésed későbbi szakaszában), a klubtagságod sorszáma és egy egyedi QR-kód.
  2. Virtuális részvétellel: a vásárlás kifizetése után a felhasználói profilodon automatikusan aktiválódnak a klubtagsághoz tartozó exkluzív szolgáltatások: minden rendelés során 10% kedvezmény, kimondottan a klubtagok számára elérhető termékek, egyedi tartalmak (videós bejelentkezések, blogbejegyzések, stb.) A profilodban fel fogsz tudni iratkozni a klubtagoknak szóló hírlevélre, amelyben más tartalmak lesznek, mint az ingyenes verzióban.

Mivel a fizikai kártya legyártása 10-15 napot vesz igénybe, a kártyádat a következő rendeléseddel együtt szállítjuk ki. (A virtuális tagságot ez nem befolyásolja!)

A klubtagság egy naptári évig szól, az érvényesség közelgő végéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amelyben dönthetsz a hosszabbításról.

Jogi információk: A Klubtagsági megvételével automatikusan beleegyezel a Klubtagságira vonatkozó Általános Szerződési Feltételekbe, amiről ezen a linken kaphatsz részletes tájékoztatást.