Drága Barátaink!

Ezúton is szeretnék újfent boldog újévet kívánni Nektek!

A tavalyi karácsonyt és újévet követően a január – a koncertek szempontjából – még kimarad, de februártól minden hétvégén találkozhatunk szerte az országban. A Kowalsky meg a Vega zenekar fennállásának 20. évéhez érkezünk 2023-ban, amelyet terveink szerint az Arénában fogunk megünnepelni. A 2022-es év tehát ennek a felvezetése lesz, rengeteg szempontból. Az esztendőt – mint anno, a “régi, szép időkben” – klubokban fogjuk nyitni, majd a szokásos nyári fesztiválszezont követően ősszel és a télen a sportcsarnokoké lesz a terep. A koncertlista tekintetében is lesznek “retrós” dolgok, a legfrissebb dalaink kiegészülnek olyan szerzeményekkel, amiket a zenekar az első éveiben szerzett, így hallhatjátok majd többek között a Pimasz grimaszt, a Fekete lepkét és Szabad réget is.

Mint bizonyára tudjátok, történt egy változás is a Kowalsky meg a Vega “legénységében”: Szebényi Dani elköszönt tőlünk. Daninak mindent köszönünk és minden jót kívánunk neki a jövőben, és biztosak vagyunk abban is, hogy leszünk még együtt színpadon. Danit Pulius Tomi váltja a billentyűknél, régóta ismerjük őt, sok szeretettel köszöntjük őt a csapatunkban.

A 2022-es turnét Balassagyarmaton fogjuk nyitni, a Facebook-oldalunkon és a weboldalon pedig mindig naprakészek lehettek a koncertek alakulásáról.

[gigpress_shows]© 2022 Kowalsky meg a Vega zenekar.

Koncertszervezés:  Csapó Tamás. koncert@kowalskymegavega.hu

Sajtó: kowamegavegasajto@gmail.com

Kontakt: kowamegavega@gmail.com, kowa2010@gmail.com

Shop: shop@kowalskymegavega.hu

Site-build: Tákos Attila (Mozo sablon alapján)

Adatkezelési tájékoztató | Shop ÁSZF és sütik| Klub ÁSZF

Kosár0
A kosarad jelenleg üres.
Vásárlás folytatása